Rumpen rymde

rumpanbar2

Så blev det för mig hela tiden idag. Dumma byxor... Men dom är sköna :D

Mumma :D

solroskärnor

Idag har jag köpt sånna Solroskärnor. Jättegott och nyttigt aswell :) Byt ut ditt tandvärksgodis mot detta och frysta hallon ;D

Skiss #2

hörn

Denna har jag ritat idag, men det kom inte helt ur huvudet, utan jag kollade på denna bilden som referens:
KLiCK

Och jag är mycket medveten om att benet är väldigt konstigt, jag orkar bara inte fixa till det ^^ Skorna är fula med. Så det behöver jag inte höra något om. Allt annat är välkommet att kommentera!

Datapennan är död :(

Jag som så gärna ville måla eller göra nån snygg fotomanipulation idag, så går inte det för att batterit har tagit slut i pennan... och det är inget vanligt batteri.. det är litet och konstigt. Jag hoppas jag hittar ett snart! Jag vill rita i Photoshop!

För övrigt så har jag reggat mig på bloggtoppen idag :o Jag hoppas det kommer resultera i fler läsare på nåt vis.. jag gillar uppmärksamhet ^^

Polaroid Freak

manip polaroid

Smaklöst skit

Jag fick nyss en länk till en musikvideo som jag skulle "gilla". Det var ganska.. uppenbart vad det handlade om för vi snackade om Hiphop. Bland annat var det nån som hette Slim Thug med i den.. ja. Altså jag hatar sån typ av hiphop. Den här videon är så äckligt smaklös, och dom enda vibbarna jag får av grabbarna som rappar i den är att dom är tvugna att göra sånna videor för att få komma i närheten av nån tjej. They aint gettin' any.
Hela den där kulturen med thug-namn och bling bling, diamanttänder, schyssta bilar och smaklösa rumpskumpande strippor är smaklös och löjlig framför allt.

Jag har ingenting emot naken hud, men det ska göras snyggt ffs.

>Här är skiten<

New Haircut

Så.. jag har ju ett presentkort hos en frisör här... försöker bestämma mig för om jag ska offra allt mitt hår åt frisyrgudarna eller om jag ska behålla längden..

Här är några frillor jag gillade:
1 2 3

Och den här tjejen var bara allmänt jättesnygg: KLiCK

Utmärkande drag i mitt område

Jag hittade en sida (klick) när man kan kolla vad för typ av folk det bor i ens område och så. Det här är mitt:


Typ: I30 Par i 70-tal

Utmärkande drag
  • Äldre
  • Yrkesutbildade
  • Gifta par utan hemmaboende barn
  • Medel- och Höginkomsttagare
  • 70-talsbyggda villor/rad-/kedjehus i förort medelstor stad
  • Morgontidningsläsande
  • Traditionalistiska individualister


Det är verkligen dags att flytta..

Eldorado kan anlita mig

Jag får sjukt ont i fotsulorna när jag jobbar :( Måste skaffa bra inneskor att ha.. gah.

Hemköps EMV-märke
Eldorado har för övrigt extreeemt ful design. Jag fattar inte varför dom gör sina produkter så fula!? Ingen blir speciellt sugen på att köpa ett paket makaroner eller kakor när man blir störd av designen. Ett paket som har en snygg design ger budskapet att innehållet är gott. Bara för att Eldorado är B behöver dom inte ÖVERDRIVA!

Eldorado kan anlita mig tycker jag. Japp.

eldorado yes
Vilken tycker du ser bäst ut?

Mandarinbilder

Idag har jag fotat lite mera macro. Den översta bilden är på mitt hårstrå.. ew. Dom andra är olika delar av en mandarin :) Dom har lite olika sorts ramar. Ramen längst ner är bäst tycker jag. Vad tycker du?

hårstrå

mandarinvitt2

mandarindroppe

mandarinvitt

Nya mellanringar :D

I helgen köpte jag mellanringar på Tradera som gör att man kan ta macrokort utan macroobjektiv. Här är dom enda korten som blev bra under mitt första försök ^^ Jag är ingen direkt höjdare på att ställa in skärpan manuellt, och det måste man tyvärr med ringarna påfästa, så ja.. vet inte om skärpan är så knivskarp direkt ^^

skum

blad

First day

Så var första dagen på Hemköp avklarad. Jag måste säga att man såg en del intressanta saker under dagen. En gubbe stoppade alla sina varor i en sån här jättestor plastpåse som han släpade på golvet. Även om det var plast emellan varorna och golvet så kan man inte undvika att tänka: "mysigt".

En tant med någon österikisk (eller liknande) brytning kom och frågade vad en bok kostade, och sa att man inte kunde se på den här pipgrejen som man kan kolla priser med. Jag sa att dom säkert vet vad den kostar i kassan. Hon gick iväg och kom senare tillbaka och sa att ingen vet vad den kostar. Så jag letade reda på chefen och sa det, för hon bad mig göra det. Han frågade om hennes frisyr och accent, och berättade att hon är i affären typ fyra timmar varje dag och det är som om hon letar efter fel. Hon tar upp ca 2 timmar av personalens tid varje dag sa han. Weird lady I must say...

Min dag gick ut på att plocka upp varor på hyllor. Jag tappade hur mycket saker som helst i golvet..hah ^^ Aldrig när nån anställd såg dock :o Massa folk frågade mig om var saker fanns, OM saker fanns osv... jag vet inget sånt :( Men jag lär mig väl.

Och jag har lärt mig att jag ska ha med mig lypsyl. Jag längtade såå mycket efter lypsyl.. mina läppar dog.

Btw: det är sjukt kallt ute nu. Mitt ansikte frös ihjäl. Pain.

Elfen Lied Trailer

Grym serie som jag börjat titta på.. och signaturmelodin är asbra med.

Varför finns inga trosor man vill ha?

trosor När man går i affärer finns det antingen bara barnsliga pastellfärgade trosor med snobben på, eller nå läskiga fjortisstring med alla möjliga glittersaker och krusiduller på. Jag vill ha sånna här trosor, med något snyggt tryck eller bara en simpel färg som vit eller svart. Det enda sättet att få trosor som har sånna smala band på sidorna är att köpa string, och jag kan inte påstå att jag gillar string speciellt mycket. Jag har ett par sånna här trosor, men jag har ingen aning om var jag fått dom ifrån, och dom är i princip för små. Jag vill ha snygga trosor!

Självömkan?

Kanske lite. Jag skiter i att det är patetiskt. Jag är mest arg dock.

Jag fattar inte vad jag gör för fel faktiskt, eller vad det är för fel på folk kanske? Under mitt lilla liv har jag stött på flera personer som varit ledsna och skitarga på sina så kallade "vänner" för att dom gång på gång sviker dom. Jag undrar; varför skiter du inte i den personen då? Den är ändå ingen bra vän. Inget att ha. Säg upp vänskapen.

Jag vet att jag skulle vara en bra vän, men jag lyckas inte hålla någon. Är det för att jag inte visar mitt rätta jag? En person sa till mig att jag är kall. Kanske jag är i början, men han var ju extremt motsatt. Waaaay för närgången, och fortsatte trots att han till och med märkte och kommenterade min anti-närgångenhet. Man märker om jag går med eller inte går med på nåt, och fortsätter man ändå så får man skylla sig själv om jag tillslut får damp och inte blir så trevlig.

Tillbaka till att jag skulle vara en bra vän... jag kan säga att jag skulle vara en skitbra vän utan problem när man jämför med hur andras kompisar beter sig. Jag är lojal... jag sviker inga löften. Jag ger heller inga som jag vet att jag inte kan hålla. Jag skulle utan problem gå hem till en kompis mitt i natten (trots jobb eller annat dagen efter) om stöd behövdes. Jag skulle utan problem låta någon sova över om det behövdes även om jag hade världens minsta etta, även om det var skitstökigt och jag skämdes över det. Jag skulle aldrig lämna någon i sticket.

Nämn vad som helst, och jag skulle säkerligen göra det, för det är vad man gör för sina vänner. Men.. ja.. det verkar inte vara vad folk är ute efter? Jag antar att jag är för tråkig.

Före - Efter

Det här med att redigera bilder, utan att försöka göra den overklig för att det är ett konstverk, men för att försnygga sig själv är lite läskigt. Att jämna ut huden liksom. Jag gjorde precis det för att prova och jag vet inte om det kanske var ett misstag. Nu tycker jag att jag ser gammal ut i huden på originalfotot XD Och jag tyckte det var ganska fint från början typ :P

Före
före


Efter
efter

Bilder från Wow ^^


Man måste ju skapa en nörd-kategori :)


En av mina kataktärer, en Gnome ;D cute cute.

Se så liten den är, kolla kniven ;D

Här ser man hur liten den är från en liten annan vinkel. Det är Dvärg-möbler också. TÄNK DÅ! ^^

En annan av mina karaktärer, en Night Elf Den andra personen som flyter där är död.

Skitsöt vakt :D

Min Night Elf kan förvandla sig till en björn och här dansar jag med några ^^


Så det var dom enda intressanta bilderna jag hade, inte för att dom är så intressanta dom här heller men NÅT måste jag ju visa :)

Hohojaja

Nu har jag vart seg ett par dagar för att Patrik gav mig gratis WoW i 10 dagar som jag måsteutnyttja så mycket som möjligt. Tänker inte köpa spelet sen liksom. Waste of money!
Medans jag spelar tänker jag dock att jag borde köpa det, men väl ute så inser jag slöserit med det.

Nu är jag pissed off för att jag i flera dagar glömt att köpa mellanringarna på Tradera. Jag känner på mig att det är dom sista tre han nånsin kommer sälja och en av dom tog slut igår..dom andra idag eller imorrn typ. Har inte kollat. Damp damp damp damp. MÅSTE KÖPA IMORGON! (och nej jag kan inte göra det nu eftersom jag inte har någon internetbank eller betalkort utan jag måste fortfarande fråga papi eller bror. Det känns oerhört handikappande. Måste fixa ett betalkort!

Idag var jag på Hemköp igen iaf... hämtat schema. Starting on Monday. Woo! Nån kille som jobbar där hälsade på mig, presenterade sig och vi skakade hand. Men jag minns inte vad han hette :P Jag är sämst på namn. Blöö.

Sannibal ska vi leka snart?

Access Granted

JAAAA jag fick precis reda på att jag fått min praktikplats på Hemköp!!  :D :D :D
Christina (min vägledare) sa att han berättade att om jag var duktig och så kommer jag säkert få jobba  extratimmar med betalt, och även efter praktikveckorna är över :D Kan få en sommaranställning och så med! Jag ska vara SKITDUKTIG!..hahah. Nu är jag glad :D

Access Denied

Jag lyckas inte ens få jobb på McDonalds :/

"Hej, tack för din ansökan, men jag har valt att gå vidare med andra ansökningar.

M.V.H

Jan"

Praktik, inte praktik?

Så... nu är jag hemma, och jag mår illa pga den ytterst minimala mängd parfym jag tog på mig. USH. Never again (inte den iaf).

Hur som helst, jag hade feta problem att ta mig upp imorse. Jag la mig inte direkt en vettig tid om man säger så. Jag ställde min klocka på 09.30, och jag kom inte upp förrän vid 10.45 ingefär efter att min handledare ringt och undrat var jag höll hus. Jag hade glömt berätta om Hemköp.

Väl framme vid Hemköp stötte jag på den personalansvariga på en gång, världens timing :) Han verkade trevlig, och det är ju bra! Jag gjorde ju såklart bort mig och sa först:

"Hej, det är jag som ringde i fredags!"

Hans självklara svar: "Haha, ja det var många som ringde i fredags."

Jag förklarade snabbt att det var jag som heter Emelie och sökte praktik, och han fick en lapp med lite info och grejer. Självklart missade jag att säga att jag jobbat på sommarland, jag missade säga det både när jag ringde och idag när han frågade vad jag gjort innan. Jag är psycho.

Anywaaayyy.. han skulle ringa min handledare/vägledare och fråga lite frågor, för han hade aldrig hört talas om det jag är med i. Sen skulle han ringa mig, eller jag ringa han på torsdag.

Det låter ju ganska poitivt iaf!

HAHAHA

Sannahs blogg har fått fnatt, och det är skitroligt!! XD
Seriöst..det är lungt Dagens Garv, och nu ska jag skapa en sån kategori också :D


<----Click it!!

Jag älskar när saker cepar ihop sig :D

Zzz..

Nu har jag suttit hela natten och fixat min Design. Haha, klockan är halv nio på morgonen.. sjuuukt. Nu ska jag sova strax iaf, men jag ska inte sova överdrivet länge faktiskt. Ska tvinga upp mig vid lunch nån gång.

Visst blev det fint då!

Kommer dock kanske ändra teckensnittet nån mer gång..nrä jag orkar...efter jag sovit.

z z Z Z z

Hemköp på måndag :D

Jag ringde precis först till ICA, men där hade den personalansvariga slutat för dagen , så jag ringde till Hemköp, och där sa killen att jag skulle komma och träffa honom nästa vecka på förmiddagen. Så.. jag tänker dra dit på måndag morgon :D :D Jag hoppas att jag får platsen!! Jag menar, hur kan dom tacka nej till gratishjälp? Speciellt på en mataffär liksom! Jag är positiv nu : )

Söka praktik

♦ Kl. 16.17:

Sitter här... lite nervös. Ska ringa lite och fråga efter praktikplats, vilket jag borde ha gjort för månader sen..men jag gav upp efter 6 st nej då :/
Hur som helst..ska prova igen, för nu är det min sista chans att få lite arbetsliverfarenhet genom praktik. I mars så kommer inte det kommunala programmet för ungdomar finnas kvar..inte för mig iaf. Vi blir typ utkickade. Regeringens fel. Så i mars kan jag inte få praktik mer, med andra ord. Så nu gäller det! Jag fick höra att dom behöver folk på Ica.. då kan dom ju inte tacka nej till lite gratishjälp right.. ?


♦ KL. 22.18:

Jag sköt upp telefonringandet (typiskt mig) och jag tar det imorgon. Men jag SKA ta det imorgon faktiskt. Idag upptäckt ejag något med min kamera som jag inte tänkt på att prova förut. Remote Shooting. Skitskoj faktiskt! : ) Det går up på att man styr kameran genom datorn. Såhär ser det ut (klicka):

# 2

Vilken tur att jag precis skaffat en blogg när det precis händer något jag kan skiva om. Inte för att det är något roligt direkt... jag typ kokar av ilska.

För det första måste jag säga att jag i september köpte en ny kamera för 7000 kronor. Till kameran hör det en skiva med program man måste installera på datorn för att kunna lägga in bilderna man tagit.
I mitten av December förra året åkte jag ner till Skåne och hälsade på två stycken kompisar jag träffat genom internet. Detta rör bara den ena av dom.
Jag tycker om att fota och jag vill gärna se mina bilder på skärm så fort som möjligt, så jag tog med min hårddisk och installationsskivan till kameran. Sedan, när jag kom hem, märkte jag att jag hade glömt installationsskivan hos en av dom här vännerna, så jag bad honom vänligt att skicka skivan till mig på posten. Han sa sedan när jag frågade några dagar efter att han skickat, men han blev sur och sa att jag tjatade.

Nu är det snart mitten av Januari och skivan har fortfarande inte kommit fram. Jag frågade idag på msn om han verkligen var säker på att han skickat skivan, för den har inte kommit än, och den är viktig för att mina dyra kamera ska fungera med datorn. Då blev han pissed off och sa att den var skickad, att jag skulle lämna honom ifred, och så blockade han mig!

Altså om han har skrivit adressen tydligt, klistrat igen kuvertet ordentligt och skrivit en avsändare på baksidan (ifall frimärkena inte räcker eller nåt) så borde skivan kommit antingen hit eller tillbaka till honom för längesen! Så jag är arg för att han för det första är grymt otrevlig mot mig och har varit det ända sen jag var hos honom, och för att han uppenbarligen vart slarvig med brevet! Om han varit trevlig, gjort allt som han skulle och brevet helt enkelt förvunnit på posten bara, ja då hade jag inte varit arg på Honom.

# 1

Jag har under ett tag lekt med tanken att ha en blogg.. och nu har jag en :) Jag får iofs ofta nya idéer på saker jag vill göra, som jag också börjar med för att sedan överge, så vi får se hur det blir med bloggandet. Men det kanske håller i sig!

(Måste testa lite funktioner här nu bara)