Vaknar inte av nåt

I tre dagar har jag nu sovit förbi klockan i typ minst 40 minuter.. en av dessa dagar kom jag för sent. Jag måste verkligen älska att sova på morgonen för min klocka låter intre trevligt ska jag säga. Finns inget jag kan göra heller liksom när jag helt enkelt inte vaknar.

2 pers på Hemköp är döva.. jag undrar hur dom tar sig upp på morgonen? Har dom nån slags väckarklocka a la kalle anka, daska täcket i röven eller vadå?

Kommentarer
Postat av: Sannah

Åh. Ge mig en sån väckarklocka. I could really, r-e-a-l-l-y, use one.
Så där var det asmycket i gymnasiet. Man vaknar helt enkelt inte, vad fan gör man åt det liksom? När det var extremviktigt att jag vaknade brukade jag ställa typ fyra klockor på ringning, olika tider, typ inom en halvtimme. Inte fan funkade det heller. Jävla skit liksom. Blä, jag försov mig igår.

Postat av: emelie

till jobbet?

2007-02-18 @ 17:16:29
URL: http://mumle.blogg.se
Postat av: Adde

Mitt tips är att försöka se till på ngt sätt att ni kommer upp när kl ringer. för det blir värre 40 minuter. Jag vaknar inte av ngt. jag har 5 väckar klockor men jag försover mej varje dag med minst 3 timmar. vaknar inte av att ngn bankar på dörren eller om ett brandlarm skulle gå. För mej började det med 30 min sent. sen vart d 1 timme. å nu hör ja inte ens klockorna. Så om ni har hittat ngn bra väkarklocka som ni vaknar av så skriv gärna vart ni köpt den å så.

2007-06-30 @ 15:51:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback